Стари модни тенденции на мода и през 2020г.

Мода

Докато нямаме нищо против да носим пуловери (или тридневна пижама) ден след ден, част от нас не пропускат да облекат истински дрехи. Всички си мечтаем за тоалети, които ще носим веднъж по време на обяд, вечерни срещи и пътувания до офиса, и планирахме гардероба си преди лятото, изхвърляйки нещата, в които вече не влизаме.


Почистването на килера обаче може да стане доста сложно – особено като се има предвид колко тенденции успяват да се появят отново след няколко години. Например, веднъж сме се хвърлили при мисълта да носим джапанки, но сега, съмнителният избор на обувки се завръща, заедно с ризи  поло и чорапи над глезените. Ами ако си изхвърлили ?! Всичко е много объркващо.

Имайки предвид това, може да е време да преразгледаме модните правила, за които смятаме, че никога повече няма да се върнем, и да преразгледаме към кои артикули си струва да се придържаме – поне засега.

Съставихме списък с 10 тенденции,  които сме оставили в миналото, но сега отново са на мода за сезон 2020 г.


ДжапанкиВече го споменахме, но джапанките се върнаха. И те вече не се възприемат като супер небрежни обувки. Днешните топ опции се предлагат в кожа или включват малка пета, но ако имате основен черен чифт, продължете напред и ги носете със структурирани панталони или обемна макси рокля.


Колани

Освен западните опции, отново е готино да закопчавате копчето, закопчавайки колан около средната част. Забелязахме също връщането на многослойни верижни колани, които ще придадат на дънките и кожените панталони и малко усет.


Бежовите панталони


Беше само въпрос на време бежовите панталони да се върнат обратно в ротацията, а добрата новина е, че каки са също толкова универсални, колкото и средно тъмните ти дънки. Сдвоете ги с леки пуловери и ризи с яка в по-хладни дни, а след това, когато слънцето се покаже с тениски и гривни.


Ризи и поло


Добре – най-горещите стилове за този сезон наистина са морските мотиви, а “ризата на тате” не е изключение. Независимо дали притежавате раирана версия, нещо с дълги ръкави и пуловер, или класическа от Lacoste, опитайте да сложите полото си под рокли и плетива или го оформете с шортите си.


Чорапи над глезените

Вероятно чекмеджето ви е пълно с опции без показване, но ако попаднете на по-дълъг чифт чорапи, време е да ги покажете. Те ще добавят ретро, ​​женствена вибрация към поли и лофери и е забавно да ги накарате да надникнат отдолу подрязани чифт панталони.


Boot-Cut джинси

Наслаждаваме се на скини джинсите си, “mum” джинси, но избирането на този тип дънки винаги е било трудно – особено когато става въпрос за избор на обувки. Ключът е да не го преодолявате; този стил на панталони изглежда страхотно с прости ботуши или маратонки (бонус точки, ако имат лека платформа). Можете дори да ги стилизирате с гореспоменатите джапанки, приковавайки две тенденции за връщане наведнъж.


Балетни обувки


Класическите, кръгли обувки- като типа, който бихте виждали в Chanel или закупени през 2010 г. – са почти най-добрите от двата свята. Макар да са толкова удобни, колкото маратонките, те са повдигнати като токчета (добре не буквално) и ще допълнят почти всяка рокля, пола или панталон с тънки крака.


Карго панталони


Вярно е, че тези панталони се натъкват на първо място като спортни. Но макар да изглеждат страхотно с пухкави маратонки и пухкаво палто, те могат да бъдат облечени с токчета и пуловер или секси жилетка.


Багетни чанти

Микро мини тенденцията помогна на old school, правоъгълни чанти през рамо да се върнат. Ако имате опция за печат на лого от Coach или Louis Vuitton, или найлонов багет Prada, който седи някъде в гардероба ви, сега е идеалният момент да го разчупите.


Аргиленов принт

Бела Хадид носеше този принт многократно през последните няколко месеца и беше забелязана от звездите от уличния стил по време на Седмицата на модата. Време е да се запасите с всякакви аргили, преди тази тенденция наистина да избухне тази есен.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *