Външни ролетни щори

За дома

Ефективно можете да регулирате слънчевата топлина, светлината (отблясъците) и UV (ултравиолетовата) светлина с външни ролетни щори, произведени във България. Външни щори – те се монтират от външната страна на вашата сграда и се спускат директно пред прозорци и плъзгащи се, сгъваеми, сгъваеми врати, с всякакви размери – осигуряват комфортно и приятно вътрешно пространство.

Предоставяйки физическа бариера на слънчевата енергия, модерната и елегантна гама от външни ролетни щори блокира до 96% от слънчевата топлинна на слънцето, действайки като климатик, за да запази имота ви хладен – дори и в най-горещите летни дни, без да увеличава сметката за енергия или свързаните с това емисии на CO2.

Дифузната, без отблясъци равномерно разпределена естествена светлина все още се допуска, като се избягва необходимостта от използване на изкуствено осветление с увреждащи ултравиолетови лъчи, филтрирани, за да се предотврати избледняване на обзавеждането. Поддържа се ясна външна визия (подлежи на материален избор), но с неприкосновеност на личния живот от гледна точка на съседи и минувачи.

Ролетни щори с ветроустойчивост и водаустойчивост

Освен това, през по-студените периоди външните ролетни щори улавят въздуха между стъклото и щората, осигурявайки допълнителен слой изолация на остъкляването. Това помага за задържане на топлината в сградата – поддържа домът ви топъл и уютен, като същевременно избягвате високите сметки за отопление през зимата.

Иновативни външни щори

Иновативен механизъм за затваряне на физически фиксираните материали на щората в страничните канали, което прави нашите външни ролетни щори ветроустойчиви до Beaufort 6. Това също така предотвратява всякакви досадни ивици светлина, тъй като няма пролука между страничните канали и плат) , Като допълнителна полза щорите действат като параван за насекоми. Те имат и отлични водоустойчиви свойства, благодарение на ексклузивното боядисано, TEXgard импрегнирани материали, използвани върху тях.
Как работят нашите щори

Нашите външни ролетни щори работят по подобен начин като вътрешните ролетни щори; плат, съдържащ се около твърда поцинкована стоманена, е прикрепен към претеглена алуминиева оловна релса, която се намира в страничните водачи. Когато моторът вътре в тъканта е задействан, тъканта се спуска и страничните водачи осигуряват водещата шина – и впоследствие тъканта – да върви гладко и плътно.

Пълна касетна опаковка около платната и барабана защитава материала и работния механизъм от всички видове настъпване по времето на прибиране, като предната част кутията лесно се отваря за всякакви изисквания за поддръжка.

Силна, издръжлива и дълготрайна изработка

Освен че са визуално привлекателни, въшните щори са и много здрави. Предлагайки хардуер, който е произведен от алуминий и неръждаема стомана, щорите са както анти корозионни, така и невероятно здрави, проектирани да издържат дълго време във всякаква среда.

На разположение е масив от облицовки, стилове и опции, които можете да избирате, което ви позволява да допълвате облика на вашия имот. Предлагат се безкрайни цветове, така че можете да съчетаете или контрастирате металната конструкция с вашата фасада.

Сертифицирани както от независимите, така и за европейските стандарти за безопасност, всеки един компонент на щорите е подложен на най-строги тестове и строг контрол на качеството, за да се гарантира, че те ще изпълняват своята функция ден след ден, без проблеми и ще могат да издържат на скоростта на вятъра до Beaufort 6 .

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *