Трендове в бижутата през 2019

Мода

Класически обеци и изящни огърлици са водещите аксесоари от известно време. Въпреки това, според тенденциите за 2019 г., е време да се подготвим за връщането на максималистичните бижута. Очаквайте детайли от кристали, по-големи обеци , преосмислени чокери, колиета за официални поводи и дори гривни, които се завръщат. За да ви помогнем да се подготвите за най-новите тенденции, ние сме подбрали най-добрите тенденции и дизайни на бижута, забелязани на подиума на 2019 г. по време на модните месеци.

Дизайнерите на бижута са минималистични, когато става въпрос за иновативни бижута. Някои от тях са фънки експонати на изкуството, които не стават за носене, докато други са реинтерпретации на тези и всъщност са доста готини и подходящи.Когато става въпрос за сезонни “must have” бижута  за пролет/лято 2019, модели като чокъри, XL обеци и Bangles са в списъка.

За разлика от модния подиум, където тигровите щампи са на мода тази година, а  следващата никой не ги помни, нежните бижута не се променят драстично от сезон на сезон.

Все пак това не означава, че тенденции при бижутата няма. Смесете по-груба верижка с няколко други, по-нежни колиета с различна дължина и вече сте модерни. Или може да вземете висулка и да я сложите на дълъг, кожен шнур, увит около врата ви няколко пъти,  сложете си спортно кожено яке и сте готови да излезете.

И тази година носи със себе си актуален набор от насоки, които ще повлияят на това, което носим и как го носим. За 2019 г. бижутата са големи – във всеки смисъл на думата. Сезонът е ярък и колкото повече,толкова по-добре, когато става въпрос за оформяне на аксесоарите ви през 2019 година.
“Всичко е за цветни, смелии големи бижута.”

Ето някои от най-добрите тенденции в бижутата, които можем да очакваме да видим през 2019 г .:


Елегантни пръстени

Тенденции за годежен пръстен-  Годежните пръстени стават по-малко натруфени и все по-семпли. Винтидж  стилът все още е на мода, но

има повишено търсене на по-чисти и по-елегантни стилове.

 

По-дълги обеци

В Пролет 2019 на Givenchy стана ясно, че простите и елегантни висящи обеци трябва да останат в кутията за бижута и да бъдат сменени от по -уголемени в тази седмица на модата.


Перли

Навсякъде се използват перли – обувки, якета, чанти – за украса, което означава че е модерно! Потърсете перли, смесени със злато, смесени с скъпоценни камъни, и във всички видове интересни сортове и цветове.


Друга тенденция, която прави кръга, е бижута за деца.Бижутата са традиционен подарък за новородени в много култури, както за носене, така и  за защита от зли духове.


Подреждане и наслояване

Светът е в крак с най-новата тенденция на повече-повече-повече подход към бижута, донесени ни от Гучи и Шанел. Седмицата на модата се състоеше от насляване на модела. Със сигурност Коко Шанел, който за първи път донесе тази концепция и го направи популярен, би одобрил това смесване с удоволствие!


Кажете сбогом на основния обръч

Тренч палта не са единственото класическо и традиционно нещо, което е преминало през промяна. Класическият кръгъл обръч е обновен и преработен. В Matty Bovan и Loewe, класическите обръчи получиха артистична промяна.


Чокъри

Чокърите са това, което искате в гардероба си винаги
Когато говорим за чокъри, няма

смисъл да се чудите. Това е задължително.Те завинаги си остават от бижутерската общност и все още имат голяма роля на пазара на бижута за следващата година. Нямате такъв? Вижте тук някои красиви модели.


 

Кажете „Здравей“ на„Забравените“

Когато става дума за завръщане, нищо не е толкова ценно, колкото бижута от миналото. Бижутата винаги са били приветствани, независимо дали е дизайн от настоящето или дизайн от години назад. Същият е случаят и на модата за 2019 година.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *